30.11.2024, Субота, 22:11
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де купити якісні свіжоморожені продукти зроблені по ДСТУ?
LevchenkoДата: Субота, 18.05.2024, 14:13 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Я шукаю місце, де можна придбати якісні свіжоморожені продукти, виготовлені відповідно до стандартів ДСТУ. Хотілося б знати, які магазини або торгові мережі пропонують такий асортимент? Мене цікавить широкий вибір продуктів, які відповідають всім вимогам безпеки та якості.

vasya195Дата: Субота, 18.05.2024, 14:14 | Повідомлення # 2
Майор
Зрозумів твоє питання. Свіжоморожені продукти, виготовлені за стандартами ДСТУ, можна знайти в багатьох магазинах. Важливо звертати увагу на маркування та сертифікати якості на упаковках. Такі продукти часто продаються в спеціалізованих магазинах, які дотримуються високих стандартів якості та безпечності харчових продуктів.

LevchenkoДата: Субота, 18.05.2024, 14:15 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Мені важливо знати, що я купую дійсно якісні продукти. Чи можете порадити, на що ще варто звертати увагу при виборі свіжозаморожених продуктів? Можливо, є якісь додаткові поради щодо зберігання або приготування таких продуктів, щоб зберегти їхні корисні властивості та смакові якості?

misterbicipsДата: Субота, 18.05.2024, 14:17 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
Цитата Levchenko ()
Мені важливо знати, що я купую дійсно якісні продукти. Чи можете порадити, на що ще варто звертати увагу при виборі свіжозаморожених продуктів? Можливо, є якісь додаткові поради щодо зберігання або приготування таких продуктів, щоб зберегти їхні корисні властивості та смакові якості?

Якщо ти шукаєш місце для покупки якісних свіжозаморожених продуктів, рекомендую звернути увагу на магазин Елікатні https://elika-delivery.com/ я часто там купую і можу підтвердити, що їхні продукти відповідають усім необхідним стандартам ДСТУ. У них великий вибір: від вареників і пельменів до овочевих сумішей і котлет. Продукти завжди свіжі, зберігаються за правильних температурних умов, що гарантує їхню безпеку та якість.
Що важливо, магазин регулярно проводить акції, що дозволяє економити на покупках. Наприклад, при купівлі продукції "Смаколики" можна отримати пельмені "Домашні" у подарунок. А ще, доставка прямо до дверей – зручно та швидко. Я завжди задоволений якістю та обслуговуванням в Елікатні.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: