|
Де ви купуєте хороші шампуні?
|
|
| menigorek | Дата: Неділя, 23.06.2024, 10:35 | Повідомлення # 1 |
|
Генерал-майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Вітаю всіх! Мене цікавить, де можна придбати безсульфатний шампунь в інтернеті. Багато чув про їхні корисні властивості і хочу знайти щось для своєї мами. Де ви купуєте такі шампуні? На що варто звертати увагу при виборі безсульфатного шампуню та магазину?
|
| |
|
|
| a_sov | Дата: Неділя, 23.06.2024, 10:36 | Повідомлення # 2 |
|
Генерал-майор
| Безсульфатні шампуні зараз популярні, але я не часто їх купую. Важливо звертати увагу на склад і відгуки інших користувачів. Спробуйте знайти магазини, де люди діляться своїм досвідом використання таких шампунів.
|
| |
|
|
| sanyakasatkin | Дата: Неділя, 23.06.2024, 10:37 | Повідомлення # 3 |
|
Рядовой
| Пошукайте магазини з хорошими відгуками і перевіряйте склад продукту. Читання відгуків допоможе зрозуміти, який шампунь підійде вашій мамі найкраще. Безсульфатні шампуні – це добре, але я не часто їх використовую.
|
| |
|
|
| HzBoy | Дата: Неділя, 23.06.2024, 10:38 | Повідомлення # 4 |
 Генерал-полковник
| Цитата sanyakasatkin (  ) Пошукайте магазини з хорошими відгуками і перевіряйте склад продукту. Читання відгуків допоможе зрозуміти, який шампунь підійде вашій мамі найкраще. Безсульфатні шампуні – це добре, але я не часто їх використовую.
Доброго дня! Якщо ви шукаєте безсульфатний шампунь, то вам точно варто звернутися до цього інтернет-магазину https://beauty-prof.com/ua-volo....mpun-ua тут я знайшов великий вибір якісних безсульфатних шампунів, які чудово підходять для моїх потреб. Дуже подобається, що в кожному місті є свій склад, і тому товари завжди доступні та швидко доставляються. Команда працює на найвищому рівні, завжди готові допомогти з вибором та консультацією. Візьміть цей магазин на замітку.
|
| |
|
|
| kameneva787 | Дата: Неділя, 16.02.2025, 18:58 | Повідомлення # 5 |
|
Полковник
| Обираючи шампунь, зверніть увагу на склад, переконайтеся, що у складі немає SLS (Sodium Lauryl Sulfate) та SLES (Sodium Laureth Sulfate).
|
| |
|
|
| novikovaanastasiya453 | Дата: Неділя, 16.02.2025, 21:34 | Повідомлення # 6 |
|
Полковник
| Безсульфатні шампуні доступні в інтернет-магазині Zaya https://zaya.ua/bezsulfatnyi-shampun/ який пропонує великий вибір професійних засобів для догляду за волоссям. Тут можна знайти шампуні без агресивних компонентів, що дбайливо очищають волосся, зберігаючи його природний баланс. Великий асортимент брендів дозволяє підібрати ідеальний варіант для будь-якого типу волосся.
|
| |
|
|
| seryakovaalina11 | Дата: Субота, 17.05.2025, 19:48 | Повідомлення # 7 |
|
Рядовой
| Я також нещодавно цікавився безсульфатними шампунями. В інтернеті зараз багато варіантів — важливо звертати увагу на склад, щоб не було агресивних компонентів, і читати відгуки покупців. Добре, якщо магазин має сертифікати якості та детальні описи товарів. Інколи корисно дивитись на спеціалізовані сайти з професійною косметикою для волосся.
|
| |
|
|
| skasimova42 | Дата: Субота, 17.05.2025, 20:17 | Повідомлення # 8 |
|
Лейтенант
| Я замовляла безсульфатний шампунь на сайті https://raywell.com.ua/ — можу сміливо рекомендувати. Асортимент великий, продукція професійна й якісна. Обрала шампунь із серії Bio Hidra — дуже делікатний, не сушить шкіру голови й добре очищує. При виборі раджу звертати увагу на склад (щоб не було SLS/SLES) і надійність магазину — Raywell якраз один із таких.
|
| |
|
|
| v60798624 | Дата: Середа, 21.05.2025, 09:46 | Повідомлення # 9 |
 Рядовой
| Привіт! Я зазвичай замовляю на Makeup або Notino — там великий вибір і зручна доставка. Головне — читай склад, щоб дійсно був без сульфатів, і дивись на відгуки. Мамам тільки найкраще!
|
| |
|
|