23.11.2024, Субота, 07:57
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Порадьте чоловічий світшот з вишивкою
cocacolaДата: Четвер, 21.11.2024, 15:47 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Не можу підібрати чоловічий світшот з вишивкою. Мене цікавить, на скільки ці светри комфортні в носінні і чи добре вони тримають форму після прання? Я також хочу дізнатись, чи підходять вони для осінньо-зимового періоду, адже хочу обрати щось, що буде не тільки стильним, але й теплим. Які саме моделі найпопулярніші серед чоловіків, що обирають вишиті світшоти?

akhamsaДата: Четвер, 21.11.2024, 15:47 | Повідомлення # 2
Полковник
Я носив такий світшот навіть взимку під курткою, і він був цілком достатньо теплим для цих температур. Після прання не втратив форму, не почав линяти. До того ж, на ньому дуже цікава вишивка, яка справляє враження навіть у натовпі. Мені особисто подобається, як це поєднується з джинсами або чимось більш класичним.

bitehДата: Четвер, 21.11.2024, 15:48 | Повідомлення # 3
Подполковник
Все ж таки купив вишитий світшот. Вишивка виглядає дуже акуратно і майстерно виконана, вона додає вигляду не просто стильності, але й оригінальності. Важливо, що після декількох прань він не зіпсувався — не змінив форму і колір. Щодо комфорту — він дуже м’який і приємний до тіла, в ньому відчуваєш себе зручно протягом усього дня.

bolshechem_zhiznДата: Четвер, 21.11.2024, 15:48 | Повідомлення # 4
Подполковник
Не так давно я придбав один з таких суперстильних вишитих світшотів https://kram.kr.ua/choloviki/svitshot-chol/ і хочу поділитися своїм враженням. Спочатку мене здивувала якість матеріалу, адже я завжди надавав перевагу певним брендам, але цей світшот виявився на рівні.
Вишивка виглядає дуже чітко, кольори яскраві, але не надто нав’язливі. Я носив його і на зустрічах з друзями, і на прогулянках — завжди звертають увагу, що виглядає дійсно стильно. Водночас він зручний і комфортний для щоденного носіння. Тепер вважаю, що це не просто модний елемент, а й важлива частина мого гардеробу, оскільки він чудово поєднується з різними стилями одягу.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: