|
Варіанти дизайну обкладинок для блокнотів
|
|
| bzoe6537 | Дата: П`ятниця, 17.01.2025, 12:42 | Повідомлення # 1 |
 Рядовой
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Планую замовити фірмові блокноти для своєї компанії, але ніяк не можу визначитися з дизайном обкладинки. Хочеться, щоб це виглядало сучасно і водночас підкреслювало стиль нашого бренду. Думав про використання тиснення чи вибіркового лаку, але поки що не впевнений. Можливо, хтось із вас вже замовляв подібне?
|
| |
|
|
| clarce098 | Дата: П`ятниця, 17.01.2025, 13:34 | Повідомлення # 2 |
 Рядовой
| Привіт. Зовсім недавно замовляв друк блокнотів для корпоративних потреб, і хочу поділитися досвідом. Ми звернулися до https://hotprint.ua/production/notepads , і це було правильним рішенням. Вони запропонували декілька варіантів дизайну обкладинок, серед яких ми вибрали вибіркове лакування та тиснення логотипу. Це виглядає дуже стильно й водночас професійно. Також вони використовують якісні матеріали, і готовий результат перевершив очікування. Тому можу рекомендувати. Якщо будуть ще якісь питання - звертайтесь.
|
| |
|
|
| pov8603 | Дата: П`ятниця, 17.01.2025, 14:02 | Повідомлення # 3 |
 Рядовой
| Залежить від того, яку мету ви ставите. Якщо блокноти будуть використовуватися для клієнтів, краще вибирати щось більш стильне й оригінальне, наприклад, з тисненням. Для внутрішнього використання можна обійтися простішим варіантом.
|
| |
|
|