kykanasliva | Дата: П`ятниця, 06.06.2025, 20:57 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Мене завжди цікавило, чому у нас в Україні благодійність настільки популярна, особливо останніми роками? Я бачу стільки зборів і різних ініціатив — на армію, для медиків, для дітей. Люди реально допомагають не тільки грошима, а й речами, продуктами, навіть просто волонтерять, і це стало прям частиною нашого життя. Як думаєш, чому у нас така висока довіра до волонтерських проєктів і чи є якісь реально круті організації, які справді роблять зміни на місцях, а не просто збирають гроші?
|
|
| |
leraleon00 | Дата: П`ятниця, 06.06.2025, 20:59 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Благодійність у сучасній Україні стала справжнім символом єдності та взаємодопомоги. Особливо зараз, коли країна переживає складні часи, кожен намагається долучитися до спільної справи і підтримати тих, хто цього найбільше потребує. Можу порадити тобі звернути увагу на матеріал про благодійний фонд "Молодіжної ініціативи", де Анатолій Шкрібляк https://gazeta.ua/article....1200811 разом із Надією Скрибляк розповідають, як організовують допомогу військовим та медикам у прифронтових регіонах. У цій статті описано реальні приклади того, як волонтери особисто доставляють необхідні речі, медикаменти й обладнання саме туди, де цього найбільше бракує.
|
|
| |