01.09.2025, Понеділок, 06:06
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Креатин для спортсменів цікавить
valetka583Дата: Понеділок, 25.08.2025, 09:26 | Повідомлення # 1
Подполковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт усім! Останнім часом серйозно замислився над тим, щоб покращити свої результати у спортзалі, і мені часто радять звернути увагу на креатин. Та проблема в тому, що я зовсім не знаю, де можна придбати якісний і безпечний продукт, щоб не нарватися на підробку. Можливо, хтось із вас уже купував і може підказати перевірене місце чи магазин в Україні?

leraleon00Дата: Понеділок, 25.08.2025, 09:27 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Вітаю! Дуже правильно, що ти замислився саме про якість, бо зараз на ринку справді трапляється багато сумнівних добавок. Я сам активно тренуюся і також довго шукав надійного постачальника. З власного досвіду можу порадити звернути увагу на Feel Power. У них широкий вибір, чітко вказаний склад, є відгуки покупців, а доставка по Україні швидка й без проблем. Саме там я замовляв креатин для спортсменів https://feelpower.com.ua/kreatyn/ і залишився задоволений результатом: і енергії більше під час тренувань, і відновлення відчутно краще. Плюс важливо, що це офіційний інтернет-магазин спортивного харчування, який несе відповідальність за якість товару.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: