01.09.2025, Понеділок, 06:06
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Лабораторний аналіз води
sidorchuk615Дата: Субота, 30.08.2025, 20:23 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Лабораторний аналіз води необхідний усім, хто будує нове житло, робить ремонт або піклується про здоров’я себе та своїх близьких. Вода з міського водопроводу, глибокої свердловини чи навіть із старого колодязя не завжди відповідає нормам ДСанПін 2.2.4-171-10. Неякісна вода несе загрозу не лише для вашого здоров’я, а й для стану оселі: забруднення можуть призвести до появи плям і розводів на сантехніці, відкладів у системі опалення та псування побутової техніки.

Професійний аналіз дозволяє діагностувати всі ключові показники води, серед яких твердість, загальне залізо, нітрати, запах, сухий залишок, кольоровість, каламутність, pH, хлориди, сульфати, кальцій, магній, марганець, перманганатна окиснюваність, загальна лужність та гідрокарбонати. Це дає змогу правильно оцінити її якість і підібрати оптимальні методи очищення, захищаючи здоров’я мешканців і продовжуючи термін служби обладнання та сантехніки.

Щоб отримати точні результати, необхідно правильно відібрати воду. Для цього використовується пластиковий контейнер об’ємом 1,5 літра. Спершу потрібно пролити воду з крана декілька хвилин, потім набрати невелику кількість води, обмити нею стінки пляшки та вилийте цю воду. Далі пляшку заповнюють до верхнього рівня, залишаючи мінімум повітря. Разом із зразком слід надати контактні дані, адресу, джерело води (свердловина, колодязь чи водопровід) та інформацію про наявні проблеми з водою.

Компанія “Укр Аква” https://www.ukraqua.com/analiz-vody-16-pokaznykiv забезпечує зручну передачу зразків до акредитованої лабораторії в Києві: ви можете привезти воду до магазинів або надіслати її Новою поштою. Результати надаються у вигляді електронної скан-копії з печаткою та підписом лабораторії. Крім того, клієнти отримують безкоштовний висновок експерта з водопідготовки та персональні рекомендації щодо систем фільтрації. Якщо після аналізу ви купуєте фільтр для води, компанія надає знижку на товар, що дорівнює вартості послуги аналізу. Це зручно, швидко та гарантує, що вода у вашому будинку буде безпечною та якісною.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: