08.12.2025, Понеділок, 11:24
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чіти GTA 4 – чи реально зібрати всі?
HzBoyДата: П`ятниця, 19.09.2025, 14:50 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт, форумчани! Зіткнувся з проблемою: хочу зібрати всі чіти для GTA 4, але ніяк не можу знайти один список, де були б вони всі. Чесно кажучи, вже й сумніваюся, чи це взагалі можливо. Може, хтось із вас вже робив таку штуку і може порадити перевірене джерело або свій власний список?

imonbis5Дата: П`ятниця, 19.09.2025, 15:57 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Я завжди в курсі новинок ігор і люблю дізнаватися, як зробити проходження ще цікавішим. GTA 4 — це моя улюблена класика, і я часто повертаюсь до неї, щоб просто розслабитися. Нещодавно знайшов на Gameverse статтю з всіма чіт-кодами для GTA 4 https://gameverse.com.ua/guide/all-cheat-codes-for-gta-4/ і це справжній подарунок для геймера. Тут є коди на транспорт, зброю, гроші, здоров’я, навіть на спецефекти, і все дуже зручно розкладено. Я випробував декілька, і грати стало набагато веселіше, адже тепер можна спробувати всі можливі варіанти пригод у Ліберті-Сіті. Особливо мені подобається, що портал постійно оновлює новини і матеріали про ігри, тому завжди відчуваєш себе в тренді. Рекомендую всім фанатам GTA 4 — ця стаття економить час і додає максимум задоволення від гри.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: