|
Хтось замовляв вишитий світшот онлайн? Як по якості?
|
|
| cocacola | Дата: Четвер, 16.10.2025, 21:36 | Повідомлення # 1 |
|
Подполковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Дівчата, всім привіт. Хтось замовляв вишитий світшот онлайн? Дуже хочу щось стильне, але боюся, що фото в інтернеті зовсім не відповідатиме реальності. Мене цікавить саме якість тканини, вишивки, чи нитки не рвуться після першого прання, бо останнім часом бачу багато красивих, але дуже дорогих варіантів і не знаю, що реально того варте. Хтось може поділитися досвідом або підказати, де реально варто замовляти?
|
| |
|
|
| bolshechem_zhizn | Дата: Четвер, 16.10.2025, 21:36 | Повідомлення # 2 |
|
Полковник
| Я нещодавно сама шукала щось подібне і натрапила на інтернет-магазин Етнохата. Там реально є реальні фото та описані матеріали, плюс багато відгуків. Замовляла світшот з їхньої колекції і приємно здивована якістю, тканина щільна, нитки не торочаться, вишивка виглядає так само, як на фото.
|
| |
|
|
| akhamsa | Дата: Четвер, 16.10.2025, 21:37 | Повідомлення # 3 |
|
Генерал-майор
| Завжди приваблювала ручна робота, тому замовила світшот вишитий вручну через Etsy у майстрині з України. Вартість трохи вища, ніж у масових магазинів, але якість просто супер: вишивка щільна, нитки натуральні, тканина м’яка і після прання не деформується.
|
| |
|
|
| biteh | Дата: Четвер, 16.10.2025, 21:37 | Повідомлення # 4 |
|
Полковник
| Недавно зависла на форумі з обговоренням українських брендів і натрапила на цілу тему про стильні жіночі вишиті світшоти https://kram.kr.ua/zinki/svetru/ у Крамії є реально круті варіанти. Там і кольори насичені, і фасони цікаві, і тканина приємна до тіла. В результаті замовила два різні. Це дрібниця, але дуже піднімає настрій. І чесно, коли носиш такий світшот, всі роблять компліменти, що приємно. Думаю, ще замовлю щось на подарунок подрузі, бо такі речі точно залишаються в гардеробі надовго, і видно, що виробники дійсно стараються.
|
| |
|
|