|
Що робити, якщо кіт відмовляється від нового корму?
|
|
| TotiMan | Дата: Вівторок, 21.10.2025, 09:37 | Повідомлення # 1 |
|
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Що робити, якщо кіт категорично відмовляється їсти новий корм? Які способи можуть допомогти поступово його звикнути до зміни харчування, щоб не виникли проблеми з апетитом та травленням?
Сервери розміщені у сучасних дата-центрах, що забезпечують стабільність, безпеку та високу швидкість роботи ваших проєктів. Детальніше тут.
|
| |
|
|
| biteh | Дата: Середа, 22.10.2025, 17:05 | Повідомлення # 2 |
|
Полковник
| Мій кіт відмовлявся від нового корму, спочатку, а потім, через кілька днів він звик до смаку і тепер їсть без проблем. Головне не міняти корм різко, тоді не буде стресу чи розладу травлення.
|
| |
|
|
| akhamsa | Дата: Четвер, 23.10.2025, 10:00 | Повідомлення # 3 |
|
Генерал-майор
| Використовуємо Pro Plan Fortiflora для підтримки здоров’я кишечника у кота. Після курсу помітили покращення травлення та апетиту. Зручно додавати у корм, порошок не сиплеться. Дійсно працює і допомагає тварині відчувати себе краще.
|
| |
|
|
| cocacola | Дата: Субота, 25.10.2025, 09:46 | Повідомлення # 4 |
|
Подполковник
| Purina Pro Plan FortiFlora https://www.purina.ua/brands/pro-plan-veterinary-diets/fortiflora це пробіотик для котів, який допомагає підтримувати здоров'я травної системи вашого улюбленця. Ми використовуємо його вже кілька місяців, і результати вражають: кіт став менш вибагливим у їжі, його апетит стабільний, а стілець нормалізувався. Особливо помітно це після стресових ситуацій або змін у раціоні. Пакування з 30 саше зручне у використанні: достатньо додати порошок до звичного корму, і кіт із задоволенням його з'їдає. Смак дійсно приваблює тварин, а ефективність підтверджена численними позитивними відгуками власників котів.
|
| |
|
|