30.01.2026, П`ятниця, 17:58
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хто купував підгузки NB реально не протікають?
vasya195Дата: Четвер, 20.11.2025, 22:18 | Повідомлення # 1
Подполковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Ми з дружиною вже готуємо все до появи малюка, і для мене зараз головне питання — які підгузки NB реально не протікають і як зрозуміти, що вони підійдуть відразу з перших днів. Я ніколи раніше не стикався з вибором підгузків, тому переживаю, що візьму не той розмір або невдалий варіант, і потім будемо мати мокрі бортики ліжечка чи зміну одягу по кілька разів за ніч. Хочу зрозуміти, чи вистачає NB на перший час, наскільки важливо, щоб гумки були м’які, а пояс щільно прилягав, і чи є сенс брати одразу велику пачку чи краще почати з невеликої, бо дитина росте швидко і є ризик, що навіть NB може виявитись замалим уже за кілька тижнів.

xtrance1991Дата: Четвер, 20.11.2025, 22:19 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Ми вже трохи пройшли цей етап, тому можу поділитися. Для нашого малюка NB добре підійшли десь до ваги приблизно 4–4,5 кг, але важливо, щоб підгузок не висів і не тиснув. Коли гумки надто слабкі — часто протікає біля ніжок, коли надто тугі — можуть з’являтися червоні сліди. Ми помітили, що велике значення має посадка ззаду: коли спинка добре прилягає, то навіть нічні «сюрпризи» тримаються всередині. Коли підгузок був замалий, починалось підтікання саме через те, що перед і зад недостатньо піднімалися до потрібної висоти, і наповнення йшло через край. Тому я дивився на посадку, м’якість бортиків, відсутність запаху й те, наскільки підгузок збирається після кількох рухів дитини. NB-розмір стартує добре, але не варто брати відразу величезну упаковку, бо дитина за два тижні може сильно додати у вазі.

vasya195Дата: Четвер, 20.11.2025, 22:20 | Повідомлення # 3
Подполковник
Дякую, ти реально пояснив детальніше, ніж будь-які статті. Я ще хвилююся, як зрозуміти, коли NB вже треба міняти на «1 розмір». Наприклад, якщо дитина важить близько 4 кг, то NB ще ок, але коли наближається до 5 кг, починаєш думати, чи не буде перетискати. Також звернув увагу, що іноді підгузок ніби сидить нормально, але при повзанні чи активних рухах з’являються мікропротікання біля ніжки, ніби манжети не встигають утримати. Хотів би зрозуміти, чи це проблема розміру, чи конструкції самого підгузка. І ще: чи були у вас ситуації, коли підгузок протікав зверху, по спині? Бо мені кажуть, що таке часто буває вночі, коли малюк лежить довго в одному положенні.

xtrance1991Дата: Четвер, 20.11.2025, 22:21 | Повідомлення # 4
Лейтенант
Цитата vasya195 ()
Дякую, ти реально пояснив детальніше, ніж будь-які статті. Я ще хвилююся, як зрозуміти, коли NB вже треба міняти на «1 розмір». Наприклад, якщо дитина важить близько 4 кг, то NB ще ок, але коли наближається до 5 кг, починаєш думати, чи не буде перетискати. Також звернув увагу, що іноді підгузок ніби сидить нормально, але при повзанні чи активних рухах з’являються мікропротікання біля ніжки, ніби манжети не встигають утримати. Хотів би зрозуміти, чи це проблема розміру, чи конструкції самого підгузка. І ще: чи були у вас ситуації, коли підгузок протікав зверху, по спині? Бо мені кажуть, що таке часто буває вночі, коли малюк лежить довго в одному положенні.

Було таке, і саме через це ми досить швидко перейшли на підгузки 1 розміру https://maudau.com.ua/category/pidhuzky/diaper_size=1-rozmir-nb коли NB почав щільно облягати талію й ніжки, стало помітно, що наповнення вже не розподіляється рівномірно, і тоді якраз починались підтікання ззаду. Перехід на «1 розмір» вирішив ситуацію, бо з’явився більший запас по висоті та об’єму. До того ж у «1 розміру» зазвичай трохи більш виражені манжети, що допомагає тримати вологу під час активних рухів. І коли ми вибирали, то дивились не на конкретний бренд, а на те, як виглядає посадка, як працюють гумки й наскільки підгузок пружний у зоні ніжок.

Для самої покупки ми брали підгузки першого розміру в інтернет-магазині MAUDAU, бо там зручно обрати кількість, швидко отримати замовлення і підібрати саме той варіант, який пасує по вазі. У цьому магазині можна знайти підгузки «1 розміру» з хорошою посадкою, м’якими краями, комфортним поясом і нормальним поглинанням, тому перехід із NB проходить спокійно, без зайвих нічних “сюрпризів”.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: