09.01.2026, П`ятниця, 18:28
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хочу купити рідину для pod на що звертати увагу?
kirilzhilenko80Дата: Середа, 03.12.2025, 16:51 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Потрібно знайти магазин з нормальною жижою для пода. Більшість продавців виставляють без брендів або з підозрілими етикетками. Не хочу купувати рідину, яка спалить картридж після двох затяжок. Потрібен перевірений варіант з реальним асортиментом і чітким описом смаків.

a_sovДата: Середа, 03.12.2025, 16:53 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Я стикався з тим, що деякі рідини розлиті аби як, і навіть запах дивний. Щоб не натрапити на таке, одразу запитуй фото пляшки зблизька. Чесні продавці показують інфу на етикетці, де видно виробника і склад. Якщо цього нема, краще не ризикувати. Також раджу дивитись, чи є різні міцності в наявності.

HzBoyДата: Середа, 03.12.2025, 16:54 | Повідомлення # 3
Генерал-полковник
Можу додати, що важливо перевіряти в’язкість самої жижі. Надто густа рідина погано просочується і спалює картриджі. Я один раз так попав, і довелось міняти картридж вже того ж дня. Якщо продавець може сказати співвідношення пропіленгліколю і гліцерину, це хороша ознака. Тоді ти точно знаєш, чи підійде рідина саме під твій под.

menigorekДата: Середа, 03.12.2025, 16:55 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Цитата HzBoy ()
Можу додати, що важливо перевіряти в’язкість самої жижі. Надто густа рідина погано просочується і спалює картриджі. Я один раз так попав, і довелось міняти картридж вже того ж дня. Якщо продавець може сказати співвідношення пропіленгліколю і гліцерину, це хороша ознака. Тоді ти точно знаєш, чи підійде рідина саме під твій под.

Друзі, я часто купую жижу https://smolnet.pro/uk/59-ridina-solova-dlya-pod-sistem в інтернет-магазині smolnet, бо там зрозуміло, яку саме жижу береш. У мене був под, що вимагав рідину з більш рідкою основою, і консультант підказав, який склад підійде, щоб картридж не згорів. Мені ще допомогли підібрати смак, бо я хотів щось менш солодке. У смолнет є різні об’єми і міцності, все підписано, тому легко зорієнтуватися.
Рідина приходить запакована добре, пляшки герметичні, нічого не протікає. Перед покупкою раджу уточнювати співвідношення VG/PG, бо це впливає на подачу рідини. Я так підібрав собі оптимальний варіант і тепер міняю картриджі рідше. З мого досвіду магазин дає чітку інформацію і допомагає не помилитися з вибором.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: