|
Допоможіть вибрати курси німецької для дитини онлайн
|
|
| iri431851 | Дата: Середа, 18.02.2026, 11:32 | Повідомлення # 1 |
|
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт усім! Дуже потрібно знайти хороші курси німецької мови онлайн для моєї доньки, їй 9 років. Хоче вчити мову, бо мріє поїхати в Німеччину на канікули до родичів. Раніше пробувала безкоштовні додатки, але швидко набридало, бо немає живого викладача і пояснень. Шукаю щось інтерактивне, щоб дитині було цікаво, з іграми, квестами, щоб не сиділа просто за підручником. Важливо, щоб заняття були в зручний час, бо в нас школа до 14:00, а ввечері ще гуртки. Бажано групові, щоб було спілкування з іншими дітьми, але не дуже велика група. Ціна теж має значення, бо бюджет обмежений. Читала про різні школи, але відгуки суперечливі. Хтось займався з дитиною онлайн німецькою? Які курси порадите? Чи є сенс брати індивідуальні?
|
| |
|
|
| vlad0211v | Дата: Середа, 18.02.2026, 13:10 | Повідомлення # 2 |
|
Лейтенант
| Привіт! Якщо шукаєш дійсно цікаві курси для дітей, то раджу звернути увагу на курси німецької мови онлайн від https://courses.ap.education/kursy-nimetskoyi-onlayn/ . У них спеціально є програма "Німецька для дітей" – інтерактивні заняття з квестами, іграми, записом результатів для батьків. Діти реально чекають уроків, бо формат ігровий, а не нудний. Заняття живі, зі викладачем, не просто записи. Є пакети BASIC, STANDART, PRO – від 2300 грн/місяць, з гарантією до B2 за рік. Підбирають викладача під дитину (енергійний чи спокійний), є контроль відвідуваності, коментарі батькам після кожного уроку, доступ з телефону. На рівнях B2-C1 навіть native speaker. Багато відгуків, що діти не нудьгують і прогрес швидкий. Плюс безкоштовний тест на рівень. Я знаю кілька мам, чиї діти там вчаться – кажуть, найкраще, що пробували.
|
| |
|
|
| ryna021111 | Дата: Середа, 18.02.2026, 13:19 | Повідомлення # 3 |
|
Сержант
| Все залежить від дитини – комусь більше подобаються групові, комусь індивідуальні. Головне, щоб був пробний урок безкоштовно, щоб протестувати.
|
| |
|
|