25.02.2026, Середа, 05:50
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чоловіча косметика для волосся
luckylook_uaДата: Середа, 18.02.2026, 15:45 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу оновити набір засобів для догляду та укладки, але не зовсім розумію, що краще вибрати серед великої кількості продуктів. Чим відрізняються помади, воски, глини та пасти для волосся, і який варіант більше підходить для короткої стрижки з природним ефектом без “ефекту шолома”? Також цікавить, чи варто використовувати спеціальний чоловічий шампунь та кондиціонер, якщо волосся швидко жирніє. Поділіться, будь ласка, своїм досвідом — що реально працює, а що лише маркетинг?

kristyanka13Дата: Субота, 21.02.2026, 02:18 | Повідомлення # 2
Майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Я сам нещодавно був у такій ситуації, коли хотів оновити засоби для укладки і розгубився від вибору. У підсумку розібрався: помади дають більше блиску та гнучку фіксацію, воски — трохи щільніші і краще тримають форму, глина додає матовості та текстури без “шолома”, а пасти — універсальні, коли треба природний вигляд на коротку стрижку. Для себе я зрозумів, що саме глина або легка паста виглядають найакуратніше.
Коли почав копати тему глибше, натрапив на матеріали на Barbermag https://barbermag.com.ua/dlya-volos/ — там нормально пояснюють, чим відрізняються засоби, як підбирати їх під тип волосся і стиль укладки. Взагалі чоловіча косметика для волосся зараз дуже різноманітна, але не все варто брати лише через рекламу — краще дивитися на склад і рівень фіксації.

Повідомлення відредагував kristyanka13 - Субота, 21.02.2026, 02:18

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: