14.03.2026, Субота, 23:26
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як знайти надійний будинок для літніх людей у Дніпрі?
makarickckckДата: Четвер, 12.03.2026, 13:54 | Повідомлення # 1
Подполковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт усім. Може хтось порадить перевірене місце для бабусі. Шукаю приватний пансіонат у нашому місті, бо хочеться, щоб старенька була під наглядом фахівців і мала спілкування. Самі розумієте, що вдома забезпечити медичний контроль і розваги 24 на 7 просто неможливо.

rittiukiaДата: Четвер, 12.03.2026, 13:54 | Повідомлення # 2
Подполковник
Ой, це справді величезна проблема зараз. Знайти щось достойне та ще й за адекватні гроші буває надскладно. Сама нещодавно переглядала варіанти для знайомих і просто голова обертом від тих умов у деяких закладах.

wanessccaДата: Четвер, 12.03.2026, 13:56 | Повідомлення # 3
Сержант
Ми минулого року теж пройшли через ці пошуки та врешті зупинилися на одному варіанті Грааль, бо це справді кращий Будинок для літніх людей у Дніпрі https://gral.org.ua/budinok-prestarilih-dnipro/ Нам сподобалося, що там дуже чисто, територія доглянута і персонал неймовірно терплячий до примх людей похилого віку. Ми спочатку хвилювалися, як пройде адаптація, але все виявилося набагато простіше завдяки професійним психологам.

ludichka7777777Дата: Четвер, 12.03.2026, 13:57 | Повідомлення # 4
Рядовой
Я підтримую цей вибір на всі сто відсотків. Там зараз живе моя тітка, тому я часто буваю в гостях і бачу все на власні очі. Вона задоволена харчуванням і тим, що постійно проводять якісь заходи, щоб старенькі не нудьгували в чотирьох стінах.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: