16.06.2026, Вівторок, 22:36
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чи треба перевстановлювати додаток Слот Сіті після оновлення
KarenДата: П`ятниця, 27.03.2026, 14:12 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, чи треба перевстановлювати додаток Слот Сіті після кожного оновлення телефону? Нещодавно оновив свій Android, і тепер думаю, чи не потрібно перевстановити додаток, щоб уникнути якихось проблем. Може, хтось вже стикався з такою ситуацією? Чи можуть виникнути якісь конфлікти між оновленою операційною системою і старою версією додатку? Бо не хочеться втрачати прогрес у грі. Хоча, напевно, всі дані зберігаються на сервері... Але все одно, краще перестрахуватися. Ваші думки?

annelova2Дата: П`ятниця, 27.03.2026, 14:12 | Повідомлення # 2
Рядовой
Завжди цікаво спостерігати за тим, як програми адаптуються до нових версій операційних систем. Раніше, коли я тільки починав користуватися комп'ютером, часто виникали проблеми сумісності. Зараз же, завдяки зусиллям розробників, більшість програм працює стабільно, незалежно від версії операційної системи. Це дуже зручно, бо не потрібно постійно перевстановлювати програми після кожного оновлення. Схоже, що і з мобільними додатками ситуація стає все кращою і кращою. Принаймні, я рідко стикаюся з проблемами сумісності на своєму телефоні.

VaksДата: П`ятниця, 27.03.2026, 14:13 | Повідомлення # 3
Рядовой
Я ніколи не перевстановлював додаток Слот Сіті після оновлення телефону, і все працювало нормально. Хоча, звичайно, всяке буває. Якщо після оновлення ти помітиш якісь проблеми з додатком (наприклад, він перестане запускатися, або буде глючити), то тоді, звичайно, варто спробувати перевстановити. Але зазвичай, все працює як і раніше. До речі, якщо тебе цікавить питання встановлення додатку на телефон, то можеш подивитись ось тут: https://charivnaya.com.ua/ там все детально описано. А взагалі, я думаю, що розробники додатків зазвичай враховують можливість оновлення операційних систем, і роблять так, щоб додатки працювали стабільно після оновлень. Так що, не хвилюйся, все буде добре!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: