17.09.2026, Четвер, 08:19
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Книгарня Сенс
annanasebanДата: Середа, 12.08.2026, 21:52 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Замовляла в інтернет-магазині книг Сенс одразу кілька видань, причому навмисно обрала книги абсолютно різних жанрів: художній роман для себе, психологічну літературу та одну книжку на подарунок https://novyny.zaporizhzhe.ua/shcho-p....o-zaraz Сподобалося, що під час вибору не виникло відчуття, ніби магазин орієнтований лише на один тип читачів. Навпаки, асортимент дозволяє спокійно шукати щось під конкретний настрій, інтерес або вік. Особливо приємно було переглядати описи книжок, адже вони допомагають зрозуміти, чого очікувати від видання, ще до оформлення замовлення. Сам процес покупки також залишив позитивне враження: усе було зрозуміло, без зайвих складнощів і незрозумілих етапів. Книги приїхали акуратно запакованими, без пошкоджених обкладинок чи пом'ятих сторінок, що для мене дуже важливо. Окремо хочу відзначити, що замовлення виглядало охайно і його було приємно отримувати. Подарункову книжку взагалі не довелося додатково рятувати після доставки — вона одразу мала гарний вигляд. У результаті покупкою залишилася задоволена. Сенс сподобався саме як книжковий магазин, куди можна повертатися не тільки за конкретною назвою, а й просто для пошуку чогось нового. Уже маю кілька книжок, які додала собі в список майбутніх покупок, тому це точно не останнє моє замовлення.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: