Препарат для розріджування крові
|
|
mifevobe | Дата: Середа, 11.08.2021, 12:19 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт усім. Підкажіть, будь ласка, які є ефективні препарати для розрядження крові. Мені для батька потрібно. Він гіпертонік, і йому таки ліки потрібно пити постійно, щоб кров не згущувалася. Ціна - не головне. Головне - щоб препарат був ефективний та не дуже токсичний.
Повідомлення відредагував mifevobe - Середа, 11.08.2021, 12:56 |
|
| |
Hellibama | Дата: Середа, 11.08.2021, 12:52 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| А чого ви не хочете сходити до нормального лікаря? Да хоча б до звичайного терапевта. Я вважаю, що питання щодо призначення ліків треба вирішувати не тут на форумі, а з кваліфікованим спеціалістом - у вашому випадку кардіологом обо терапевтом.
|
|
| |
mifevobe | Дата: Середа, 11.08.2021, 13:03 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Да я би радий був повести батька до лікаря. Але він категорично не хоче нікуди йти. Да ви, мабуть, і самі знаєте, як багато людей похилого віку не люблять ходити по лікарям. От тому й приходиться займатися самолікуванням
|
|
| |
Hellibama | Дата: Середа, 11.08.2021, 13:12 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я вас чудово розумію, моїх батьків до лікаря теж ніякими силами е затягнеш. Тільки уж я к зовсім погано, тоді вже біжать до лікарні. Як малі біти, чесне слово. Що стосується ліків, то я би вам порадив Кардіомагніл. Там такі маленькі таблеточки в формі сердечка. Дуже гарні. І від них шлунок не болить, як від ацетилсаліцилки. Да можете самі зайти на сайт и подивитися. Там дуже великий вибір препаратів для розрідження крові https://apteka-ds.com.ua/catalog....a-krovi Можно замовити ліки з доставкою або зарезервувати та забрати без черги в аптеці.
Повідомлення відредагував Hellibama - Середа, 11.08.2021, 13:12 |
|
| |