|
Коли зламався генератор і довелося шукати швидкий ремонт
|
|
| serhiikovalski | Дата: П`ятниця, 29.08.2025, 15:23 | Повідомлення # 1 |
|
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| У мене була історія, яка добряче підняла тиск. Їхав за місто, і раптом акумулятор почав сідати, світло миготіло, а потім взагалі відключилась панель. Думав, що все, залишусь посеред траси. Виявилось, генератор сказав «па-па». Добре, що друзі допомогли дотягнути до міста, бо сам навіть не знав, куди звернутись. От реально, коли ламається така штука — стаєш безпомічний, як без рук.
|
| |
|
|
| yuriy_hrynevsky | Дата: П`ятниця, 29.08.2025, 15:24 | Повідомлення # 2 |
|
Сержант
| О, знайома біда! У мене колись стартер накрився, ще й зимою, коли мороз −10. Машина не заводиться, я вже півранку носився з проводами, думав «прикурю» — але ж проблема не в акумуляторі. Теж спочатку хотів купувати новий стартер, але майстер порадив відремонтувати. Вийшло значно дешевше і працює до цього часу. Так що ремонт — не така вже й погана ідея.
|
| |
|
|
| viktorkoroviak | Дата: П`ятниця, 29.08.2025, 15:26 | Повідомлення # 3 |
|
Сержант
| Я теж спершу думав, що простіше купити нову деталь, але практика показала інше. Генератор мені відновили буквально за кілька годин і з гарантією, і він уже третій рік як новий. Якщо комусь цікаво, от сервіс, який реально знається на таких речах: https://genstar.ua/uk/ В них є і ремонт стартерів, і генераторів, і навіть доставка поштою, якщо немає можливості їхати в сервіс. Це реально зручно, бо не всі живуть поруч зі СТО, а машина без цих агрегатів — просто метал.
|
| |
|
|
| serhiikovalski | Дата: П`ятниця, 29.08.2025, 15:34 | Повідомлення # 4 |
|
Сержант
| Та це якраз те, що треба було мені тоді. Бо я ще кілька днів шукав майстра «по знайомству», і більшість або не бралися, або казали чекати тиждень. Якби знав, що є така опція з ремонтом поштою — давно б відправив. Ну хоч тепер знаю, що генератор — не вирок.
|
| |
|
|