|
Порадьте українські прикраси ручної роботи
|
|
| eugenium01 | Дата: Вівторок, 07.10.2025, 19:18 | Повідомлення # 1 |
|
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Друзі, хочу прикраси з національним мотивом, але не знаю, де шукати якісні речі ручної роботи. Можливо, у когось є перевірені майстри або онлайн-магазини? Буду вдячна за конкретні посилання та рекомендації.
|
| |
|
|
| dogma911015 | Дата: Середа, 08.10.2025, 18:25 | Повідомлення # 2 |
|
Полковник
| Я теж довго шукав щось автентичне і якісне. Рекомендую звертати увагу на майстрів на Etsy або локальні українські бренди. Особисто купував дружині від Оксани Борійчук намисто на шию https://oksana-boriychuk.com.ua/products/namista . Дуже задоволені і робота ручна, акуратна. Ще можна переглянути сторінки у Instagram невеликих майстрів – часто там унікальні речі, а доставка по Україні працює швидко. Обов’язково читайте відгуки, щоб не помилитися.
|
| |
|
|
| igomak07 | Дата: Понеділок, 13.10.2025, 09:16 | Повідомлення # 3 |
 Майор
| Якщо шукаєш прикраси з національним мотивом ручної роботи, раджу звернути увагу на невеликі українські бренди, майстрів хендмейду або тематичні онлайн-маркети. Часто саме там можна знайти унікальні, якісні вироби з душею — зроблені з любов’ю та натхненням. Звертай увагу на відгуки, матеріали, з яких зроблені прикраси, та, за можливості, підтримуй українських майстрів — вони часто роблять справжні маленькі шедеври.
|
| |
|
|
| ofilimonov085 | Дата: Субота, 18.10.2025, 16:03 | Повідомлення # 4 |
 Лейтенант
| А подивіться прикраси тут https://www.silarium.com , на сайті якраз представлена гарна біжутерія від українського виробника. Ці вироби доступні за ціною, але водночас стильні та вишукані. Я вже замовляв у них прикраси на подарунок. Дівчина одразу оцінила такий подарунок та вдягнула. Я задоволений, що зміг догодити та підтримав наше українське виробництво.
|
| |
|
|