|
Плутанина з церковним календарем: де шукати правду?
|
|
| v9462385 | Дата: Неділя, 10.05.2026, 16:09 | Повідомлення # 1 |
|
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Друзі, маю питання щодо нашого нового календаря. Батьки просять дізнатися, коли тепер правильно святкувати деякі великі дати, бо в селі одні кажуть по-старому, інші по-новому. Я сам уже зовсім заплутався, бо в гуглі видає купу посилань на статті ще за минулі роки, і там дані часто суперечать одне одному. Хочеться знайти такий ресурс, який чітко орієнтується на сучасні реалії і де інформація оновлюється щоденно. Особливо цікавлять іменини та церковні пам'ятні дні, бо для старшого покоління це дуже важливо. Хто має закладку на нормальний, адекватний календар, де все розписано по днях без помилок?
|
| |
|
|
| alisadaviduk692 | Дата: Неділя, 10.05.2026, 16:45 | Повідомлення # 2 |
|
Рядовой
| Ой, ця тема зараз у кожній родині піднімається! Ми теж довго сперечалися, поки я не знайшла портал, де все максимально прозоро. Якщо хочете точно знати, який сьогодні празник, раджу заглядати на https://calendaryk.day/today Там інформація завжди свіжа і подана відповідно до актуальних змін. Я тепер просто відкриваю цей сайт, роблю скріншот і скидаю мамі у вайбер, щоб вона не переживала. Там немає ніякого зайвого спаму чи застарілих даних, все чітко: дата — подія. Це реально економить час і нерви, бо не треба перевіряти по десяти різних джерелах, де інформація може бути некоректною.
|
| |
|
|
| v9462385 | Дата: Неділя, 10.05.2026, 17:03 | Повідомлення # 3 |
|
Сержант
| Величезне дякую, тепер у нас в родині нарешті настане спокій з цими датами!
|
| |
|
|