09.07.2026, Четвер, 20:30
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чому CS 1.6 не бачить мишу і клавіатуру в грі?
orjensonsДата: Субота, 04.07.2026, 13:39 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Всім привіт! Сьогодні вирішив зарубитися в класичний Counter-Strike 1.6, запускаю гру, а миша з клавіатурою працюють тільки в головному меню. Як тільки заходжу на сервер або починаю бій з ботами — все перестає реагувати. Герой стоїть на місці, приціл не рухається, кнопки взагалі не реагують, хоча в інших іграх все працює ідеально. Я вже перепробував купу варіантів: перевстановлював драйвера на мишу та клавіатуру, перевіряв налаштування в самій грі, міняв порти USB, навіть пробував запускати Контру від імені адміністратора та в режимі сумісності з Windows 7. Але кожен раз одне й те саме — в меню все ок, а в самому матчі повний параліч управління. Я вже не знаю, що думати і куди дивитися. Може, це якась хитра проблема з конфігом або особливість моєї збірки КС 1.6? Хтось стикався з таким і знає, як це виправити? Дуже хочу пограти, але поки що тільки нерви витрачаю.

Повідомлення відредагував orjensons - Субота, 04.07.2026, 13:42

pipsgrom8Дата: Субота, 04.07.2026, 13:43 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт! Це досить поширена проблема на старих або кривих збірках Counter-Strike 1.6, коли гра не може правильно опрацювати сучасні USB-пристрої через відсутність потрібних патчів або неправильні налаштування в конфігураційних файлах, і хоча в меню все працює, в самому ігровому процесі відбувається збій управління, тому найпростішим і найнадійнішим рішенням буде просто перевстановити гру на якісну версію, адже можна Завантажити кс 1.6 з https://upcs16.com/uk/, де вже є всі необхідні виправлення для коректної роботи з будь-якими маніпуляторами на нових системах, і після цього управління запрацює як годиться без зайвого клопоту.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: