19.12.2025, П`ятниця, 21:13
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Надійний оптовий склад секонд хенду
menigorekДата: Середа, 10.12.2025, 10:52 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Потрібен надійний оптовий склад секонд хенду, бо останні поставки від інших продавців були м’яко кажучи сумнівні. Отримував мішки де вперемішку йшли дитячі речі, чоловічий одяг і навіть старі магазинні залишки. Потрібні чисті мікси, без домішок і тільки післяплата, щоб не ризикувати грошима. Хочу знайти когось стабільного надовго.

a_sovДата: Середа, 10.12.2025, 10:53 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
У мене схожа ситуація була коли склад на запит давав лише фото верхнього шару і все. А вже в середині мішка починались речі з настільки різним станом що половину доводилось викидати. З того часу беру тільки там де готові показати повне відео огляду. Якщо склад працює без власних магазинів, набагато менше шансів що в мішках опиняться непродані залишки або залежаний сток. Післяплата теж критично важлива, бо якщо щось не те, я одразу повертаю на пошті без зайвих дискусій.

HzBoyДата: Середа, 10.12.2025, 10:53 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Мені допомогло прописати для себе чіткі критерії за якими обираю склад. По-перше, перевіряю стан речей по дрібних деталях, наприклад наявність потертостей на манжетах або дефектів фурнітури. Це майже завжди показує загальний рівень партії. По-друге, прошу документи на вагу, бо там де їх немає, часто змішують збірні залишки. По-третє, оцінюю різноманітність речей у мішку, якщо кидають різні сезони або занадто широкий розкид категорій, склад працює недбало. Відеоогляд перед замовленням дуже допомагає відсіяти сумнівні варіанти.

kirilzhilenko80Дата: Середа, 10.12.2025, 10:54 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Цитата HzBoy ()
Мені допомогло прописати для себе чіткі критерії за якими обираю склад. По-перше, перевіряю стан речей по дрібних деталях, наприклад наявність потертостей на манжетах або дефектів фурнітури. Це майже завжди показує загальний рівень партії. По-друге, прошу документи на вагу, бо там де їх немає, часто змішують збірні залишки. По-третє, оцінюю різноманітність речей у мішку, якщо кидають різні сезони або занадто широкий розкид категорій, склад працює недбало. Відеоогляд перед замовленням дуже допомагає відсіяти сумнівні варіанти.

Я вже близько року замовляю у https://secondbaza.com і можу сказати що це один з небагатьох складів з якими в мене не було провалів по якості. Їхній підхід мені подобається тим що не вимагають передоплату, тому я без тиску перевіряю кожен мішок прямо на пошті. За увесь час не було жодного випадку коли траплялись магазинні залишки або змішані категорії. Мікси розподілені рівно, без сюрпризів у середині. Документи надсилають одразу, без зайвих питань, тому з офіційністю теж усе чисто.
Але я все одно раджу навіть при хорошому постачальнику час від часу просити нові відео, порівнювати мішки і контролювати стан. Це дозволяє тримати асортимент на стабільному рівні і не залежати повністю від одного складу. Рекомендую обов’язково переглянути умови на secondbaza.com, щоб орієнтуватися по структурі роботи, а далі вже перевіряти все своїми очима.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: