Цитата HzBoy (

)
Мені допомогло прописати для себе чіткі критерії за якими обираю склад. По-перше, перевіряю стан речей по дрібних деталях, наприклад наявність потертостей на манжетах або дефектів фурнітури. Це майже завжди показує загальний рівень партії. По-друге, прошу документи на вагу, бо там де їх немає, часто змішують збірні залишки. По-третє, оцінюю різноманітність речей у мішку, якщо кидають різні сезони або занадто широкий розкид категорій, склад працює недбало. Відеоогляд перед замовленням дуже допомагає відсіяти сумнівні варіанти.
Я вже близько року замовляю у https://secondbaza.com і можу сказати що це один з небагатьох складів з якими в мене не було провалів по якості. Їхній підхід мені подобається тим що не вимагають передоплату, тому я без тиску перевіряю кожен мішок прямо на пошті. За увесь час не було жодного випадку коли траплялись магазинні залишки або змішані категорії. Мікси розподілені рівно, без сюрпризів у середині. Документи надсилають одразу, без зайвих питань, тому з офіційністю теж усе чисто.
Але я все одно раджу навіть при хорошому постачальнику час від часу просити нові відео, порівнювати мішки і контролювати стан. Це дозволяє тримати асортимент на стабільному рівні і не залежати повністю від одного складу. Рекомендую обов’язково переглянути умови на secondbaza.com, щоб орієнтуватися по структурі роботи, а далі вже перевіряти все своїми очима.